Werkwijze

Op onze website vindt u informatie over diverse rechtsgebieden, zowel particulier als zakelijk. Ook kunt u via deze site een advocaten en kantoren selecteren die zich hebben toegelegd op een specifiek rechtsgebied en die kantoor houden bij u in de buurt. Om u te helpen bij de keuze van een juiste advocaat hebben wij een aantal tips voor u.

De juristen van de ZoefZoef Juridische Intakebalie helpen u bij het selecteren van de juiste juridische oplossing en de juiste advocaat en het doorgeven van uw contactaanvraag. De adviezen van de intakebalie zijn overigens gratis en vrijblijvend. De juristen van de intakebalie staan u graag te woord om uw contactaanvraag op te nemen. Op werkdagen zijn wij van 08:00 tot 20:00 uur en in het weekend van 12.00 tot 16.00 uur geopend.

Belangrijke informatie over de ZoefZoef Juridische Intakebalie

Alle informatie wordt geheel vertrouwelijk behandeld. Voor de volledigheid wijzen wij u er op dat bij de ZoefZoef Juridische Intakebalie geen advocaten werken. Dat betekent dat de regels over bijvoorbeeld het beroepsgeheim – zoals die gelden voor advocaten – niet van toepassing zijn op uw contacten per e-mail en/of per telefoon met de ZoefZoef Juridische Intakebalie. Wij adviseren u daarom vertrouwelijke informatie over uw zaak alleen met de advocaat zelf te delen.

Direct contact? Kies uw advocaat uit het overzicht

Heeft u een vraag of zaak voor een specifieke advocaat dan kunt u via deze website ook zelf een keuze maken uit alle advocaten die werken bij de advocatenkantoren verspreid over heel Nederland. Deze kantoren zijn zelfstandig en van elkaar onafhankelijk, maar zijn allen deelnemer aan het ZoefZoef Advocatennetwerk. Alle advocaten hebben verschillende specialisaties en zijn lid van de Nederlandse Orde van advocaten.

Pro deo (gesubsidieerde rechtsbijstand)

Soms is het mogelijk om uw zaak op basis van pro deo te behandelen (toevoeging). Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. De advocaten kunnen op pro deo-basis (gesubsidieerde rechtsbijstand) werken.

Al uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar de juiste advocaat doorgezonden voor een kosteloze eerste evaluatie. Eén van de advocaten neemt daarna zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wanneer u een jurist of advocaat heeft of wanneer u enkel een vraag heeft kunt u het beste het contactformulier invullen of een van de intakebalie juristen telefonisch bereiken.

Wanneer u een contactformulier invult zullen wij u dezelfde dag terugbellen. Dit is een gratis intakegesprek waarin wij kijken naar uw juridische mogelijkheden. Bent u niet bereikbaar geweest en ziet u dat u een telefoontje gemist heeft? Geen enkel probleem. Wij nemen de dag erna opnieuw contact met u op.Het kan ook zijn dat u liever direct een jurist wenst te spreken. U kunt ons dan het beste telefonisch bereiken. Dit is vrijblijvend en u wordt meteen verder geholpen door een van de beschikbare juristen.

Shop nu juridische oplossingen of advies

Download kant en klare overeenkomsten, bezwaarschriften of andere juridische documenten. Verwijder of voeg onderdelen toe om het document toe te passen op uw situatie.

Komt u er niet uit met deze kant en klare oplossingen? Schakel dan een gespecialiseerde advocaat in om uw document op maat te laten opstellen. Of bel of mail kosteloos met de intakebalie voor eerstelijns advies.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • ZoefZoef Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk rondom mobiliteit en verkeer van Nederland met 20 advocaten

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De ZoefZoef-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

In totaal hebben 20 advocaten en 7 kantoren zich bij ons aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het ZoefZoef Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Naarden, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.