Werknemers in mobiliteit

De werknemer: de motor van de organisatie

U werkt bij een bedrijf in de mobiliteitsbranche. U bent dé motor van uw organisatie! Reden temeer dat u alle arbeidsrechtelijke zaken in orde dient te hebben. Denk aan toekomstbestendige arbeidsovereenkomsten, het volgen van een juiste procedure bij ziekte en dat u weet wat u moet doen bij ontslag. Onze juristen van ZoefZoef zijn gespecialiseerd in arbeidsrecht binnen de mobiliteitsbranche en denken met u mee.

 

Regelt u uw arbeidsrechtelijke zaken onvoldoende? Dan kunt u geconfronteerd worden met onnodig hoge kosten, een conflict met uw werkgever of juridische procedures. Daar zit u natuurlijk niet op te wachten!

Aan de slag met de arbeidsovereenkomst

De arbeidsovereenkomst vormt de basis van de relatie met uw werkgever. Voorkom dat er in een later stadium conflicten ontstaan omdat afspraken niet helder zijn vastgelegd. Lees hier meer over de arbeidsovereenkomst in de mobiliteitsbranche. Wilt u een final check om te kijken of uw belangen voldoende worden behartigd in uw arbeidsovereenkomst? Ook dan kunt u contact opnemen met de ZoefZoef Juridische Intakebalie.

Uw werkgever wil u ontslaan. Kan dat zomaar?

Natuurlijk, het liefst ontslaat de werkgever geen mensen, maar soms is het onvermijdelijk. Dat kan liggen aan tegenvallende resultaten van de onderneming, maar ook aan onverwacht slecht functioneren van een werknemer of zelfs wanpraktijken (denk aan ongeoorloofd drank- en drugsmisbruik achter het stuur). Soms kunnen wanpraktijken zelfs reden zijn voor een ontslag op staande voet. U kunt op verschillende manieren afscheid van elkaar nemen. Soms is de werkgever u een transitievergoeding verschuldigd. Lees hier meer over allerlei ontslagkwesties waar u mee te maken kunt krijgen.

Ik ben ziek: wat moet ik doen?  

Als u ziek wordt, meldt u dit bij de werkgever. Als de werkgever geen begrip toont voor uw ziekte, kan daardoor een conflict ontstaan. ZoefZoef kent de klappen van de zweep en adviseert u graag over hoe u voldoet aan de wettelijke verplichtingen jegens uw werkgever.  Lees hier meer over ziekteverzuim en verplichtingen voor u als werknemer.

Hebt u advies nodig over de wettelijke stappen die u moet zetten als u ziek bent? Vragen over hoe u ziekteverzuim kunt voorkomen of wilt u een deskundige mening over het aan u voorgelegde reïntegratieplan? Neem contact op met de ZoefZoef Juridische Intakebalie.

Neem contact op met de ZoefZoef Juridische Intakebalie

ZoefZoef is gespecialiseerd in het ontslagrecht binnen de mobiliteitsbranche. We bieden onze diensten op drie manieren aan, zodat u krijgt waar u op een bepaald moment behoefte aan hebt:

 • Doe Het Zelf Hier vindt u allerlei juridische brieven en overeenkomsten die u zelf eenvoudig op maat kunt opstellen.
 • Juridisch advies Voorbeeld: controleren van uw beëindigingsovereenkomst.
 • Inschakeling advocaat Voorbeeld: uw ontslagzaak komt voor de rechter.

Onze advocaten zijn gespecialiseerd in het arbeidsrecht en werken voor een transparant en gunstig tarief. Op die manier bent u verzekerd van de rechtsbijstand die u nodig hebt.

Neem contact op met de ZoefZoef Juridische Intakebalie voor een gratis intakegesprek. Mocht het inschakelen van een advocaat nodig zijn, dan zoeken onze juristen voor u naar een bij ZoefZoef aangesloten advocaat. De Intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar.

Rechtsbijstandsverzekering? Vrije advocaatkeuze!

Hebt u een rechtsbijstandsverzekering? Ook dan kunt u contact met ons opnemen. U hebt immers ook dan een vrije advocaatkeuze. Lees hier meer over de rechtsbijstandsverzekering en de vrije advocaatkeuze.

PLATFORM is het grootste netwerk in Nederland van zelfstandige en onafhankelijke advocatenkantoren. Ruim 50 kantoren vormen samen het PLATFORM Advocatennetwerk.

Komt u er zelf niet uit? Onze juristen helpen u graag!

 • Advies over keuze juiste document (gratis)
 • Hulp bij het opstellen van het document (vanaf € 65,-)
 • Controleren van de brief of overeenkomst (vanaf € 65,-)
Juridisch conflict? Bel ons nu:
088 – 374 79 77
Intake via WhatsApp
06 23 23 23 12

De intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
08:00-20:00 uur
08:00-20:00 uur
08:00-20:00 uur
08:00-20:00 uur
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Feestdagen
08:00-20:00 uur
12:00-16:00 uur
12:00-16:00 uur
Gesloten

Stel uw vraag

[contact-form-7 id="109"]
Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden.

Shop nu juridische oplossingen of advies

Download kant en klare overeenkomsten, bezwaarschriften of andere juridische documenten. Verwijder of voeg onderdelen toe om het document toe te passen op uw situatie.

Komt u er niet uit met deze kant en klare oplossingen? Schakel dan een gespecialiseerde advocaat in om uw document op maat te laten opstellen. Of bel of mail kosteloos met de intakebalie voor eerstelijns advies.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • ZoefZoef Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk rondom mobiliteit en verkeer van Nederland met 20 advocaten

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De ZoefZoef-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

In totaal hebben 20 advocaten en 7 kantoren zich bij ons aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het ZoefZoef Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Naarden, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.