De werknemer: de motor van uw organisatie

U voert een bedrijf in de mobiliteitsbranche. De werknemer is voor u dé motor van uw organisatie! Reden temeer dat u alle arbeidsrechtelijke zaken in orde dient te hebben. Denk aan toekomstbestendige arbeidsovereenkomsten, het volgen van een juiste procedure bij zieke werknemers en een correcte afhandeling van ontslagen. Onze juristen van ZoefZoef zijn gespecialiseerd in arbeidsrecht binnen de mobiliteitsbranche en denken met u mee.

 

Regelt u uw arbeidsrechtelijke zaken onvoldoende? Dan kunt u geconfronteerd worden met onnodig hoge kosten, ontevreden werknemers of juridische procedures. Als werkgever én ondernemer zit u hier niet op te wachten!

Aan de slag met de arbeidsovereenkomst

De arbeidsovereenkomst vormt de basis van de relatie met uw werknemer. Voorkom dat er in een later stadium conflicten ontstaan omdat afspraken niet helder zijn vastgelegd. Dit kost u als ondernemer namelijk tijd, geld en energie. Deze middelen kunt u beter inzetten voor de groei van uw onderneming. Zorg er om die reden voor dat de arbeidsovereenkomst juridisch correct is en passend voor het soort werkzaamheden. Lees hier meer over de arbeidsovereenkomst in de mobiliteitsbranche. Een final check nodig van uw arbeidsovereenkomst? Ook dan kunt u contact opnemen met de ZoefZoef Juridische Intakebalie.

Het valt tegen, kan ik iemand ontslaan?

Natuurlijk, het liefst ontslaat u geen mensen, maar soms is het onvermijdelijk. Dat kan liggen aan tegenvallende resultaten van uw eigen onderneming, maar ook aan onverwacht slecht functioneren van de werknemer of zelfs wanpraktijken (denk aan ongeoorloofd drank- en drugsmisbruik achter het stuur). Soms kunnen wanpraktijken zelfs reden zijn voor een ontslag op staande voet. Wanneer kunt u een werknemer op staande voet ontslaan? Bent u de werknemer altijd een transitievergoeding verschuldigd? En wat is een beëindigingsovereenkomst? Lees hier meer over allerlei ontslagkwesties waar u mee te maken kunt krijgen.

Ziekte van mijn werknemer: wat moet ik doen?  

Als goed werkgever hebt u begrip voor de persoonlijke situatie van uw werknemers, zeker als ze ziek zijn. Toch hebt u ook een bedrijf te runnen: klanten hebben geen boodschap aan vertragingen of niet-geleverde producten/diensten. ZoefZoef kent de klappen van de zweep en adviseert u graag over hoe u voldoet aan de wettelijke verplichtingen jegens uw werknemer, maar tegelijkertijd uw bedrijf draaiende houdt.  Lees hier meer over ziekteverzuim van personeelsleden en verplichtingen voor u als werkgever.

Hebt u advies nodig over de wettelijke stappen die u moet zetten als een werknemer ziek is? Vragen over hoe u ziekteverzuim kunt voorkomen of over het opstellen van een reïntegratieplan? Neem contact op met de ZoefZoef Juridische Intakebalie.

Neem contact op met de ZoefZoef Juridische Intakebalie

ZoefZoef is gespecialiseerd in het ontslagrecht binnen de mobiliteitsbranche. We bieden onze diensten op drie manieren aan, zodat u krijgt waar u op een bepaald moment behoefte aan hebt:

Onze advocaten zijn gespecialiseerd in het arbeidsrecht en werken voor een transparant en gunstig tarief. Op die manier bent u verzekerd van de rechtsbijstand die u nodig hebt.

Neem contact op met de ZoefZoef Juridische Intakebalie voor een gratis intakegesprek. Mocht het inschakelen van een advocaat nodig zijn, dan zoeken onze juristen voor u naar een bij ZoefZoef aangesloten advocaat. De Intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar.

Rechtsbijstandsverzekering? Vrije advocaatkeuze!

Hebt u een rechtsbijstandsverzekering? Ook dan kunt u contact met ons opnemen. U hebt immers ook dan een vrije advocaatkeuze. Lees hier meer over de rechtsbijstandsverzekering en de vrije advocaatkeuze.

PLATFORM is het grootste netwerk in Nederland van zelfstandige en onafhankelijke advocatenkantoren. Ruim 50 kantoren vormen samen het PLATFORM Advocatennetwerk.

Komt u er zelf niet uit? Onze juristen helpen u graag!

 • Advies over keuze juiste document (gratis)
 • Hulp bij het opstellen van het document (vanaf € 65,-)
 • Controleren van de brief of overeenkomst (vanaf € 65,-)
Juridisch conflict? Bel ons nu:
088 – 374 79 77
Intake via WhatsApp
06 23 23 23 12

De intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
08:00-20:00 uur
08:00-20:00 uur
08:00-20:00 uur
08:00-20:00 uur
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Feestdagen
08:00-20:00 uur
12:00-16:00 uur
12:00-16:00 uur
Gesloten

Stel uw vraag

[contact-form-7 id="109"]
Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden.

Shop nu juridische oplossingen of advies

Download kant en klare overeenkomsten, bezwaarschriften of andere juridische documenten. Verwijder of voeg onderdelen toe om het document toe te passen op uw situatie.

Komt u er niet uit met deze kant en klare oplossingen? Schakel dan een gespecialiseerde advocaat in om uw document op maat te laten opstellen. Of bel of mail kosteloos met de intakebalie voor eerstelijns advies.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • ZoefZoef Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk rondom mobiliteit en verkeer van Nederland met 20 advocaten

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De ZoefZoef-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

In totaal hebben 20 advocaten en 7 kantoren zich bij ons aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het ZoefZoef Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Naarden, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.