Huur, huurkoop, lease of uitleen: doe het goed, of doe het niet…

Wilt u uw vervoermiddel, zoals uw auto, boot of caravan, verhuren. Of gaat u juist huren? Sluit u een overeenkomst met iemand op basis van lease of huurkoop? Of leent u uw auto uit aan een bekende? Doe dit dan zorgvuldig! Een overeenkomst legt afspraken vast over elkaars rechten en verplichtingen, maar kan tegelijkertijd – zelfs als de overeenkomst zo duidelijk en volledig mogelijk is opgesteld – een bron zijn van toekomstige conflicten. Een goede overeenkomst verkleint dit risico.

 

ZoefZoef stelt voor u graag juridisch waterdichte overeenkomsten op of checkt uw bestaande overeenkomsten op juridische juist- en volledigheid.

Voorkom problemen en schakel ZoefZoef in voor uw overeenkomsten!

ZoefZoef stelt uw huur-, huurkoop-, lease- of bruikleenovereenkomst op!
Wilt u een huurovereenkomst, een huurkoopovereenkomst, een leaseovereenkomst of een bruikleenovereenkomst opstellen? Bijvoorbeeld vanwege de verhuur van uw auto, boot, caravan, motor of scooter? Heel verstandig!

Zorg voor een juridisch waterdichte overeenkomst om te voorkomen dat er later discussie ontstaat over elkaars rechten of verplichtingen. Met onze Doe Het Zelf-overeenkomsten heeft u iin een handomdraai uw eigen overeenkomst op maat. Of laat uw overeenkomst opstellen door onze juristen van ZoefZoef: zij zijn gespecialiseerd in contractenrecht specifiek op het gebied van mobiliteit (vervoermiddelen en hulpmiddelen). Lees hier meer over de inhoud van de huurovereenkomst, huurkoopovereenkomst, leaseovereenkomst en bruikleenovereenkomst.

We bieden u een final check aan… voor de zekerheid!
Hebt u al een overeenkomst opgesteld of laten opstellen? Neem dan contact op voor een final check van uw overeenkomst. Onze juristen weten welke bepalingen in de praktijk vaak later tot discussie leiden.

Een geschil met de tegenpartij?

Komt de tegenpartij de afspraken niet na?
Wordt er niet of onvolledig geleverd of komt de tegenpartij andere afspraken niet na? Mogelijk is er sprake van wanprestatie. U kunt de tegenpartij in gebreke stellen en verzoeken om naleving van de overeenkomst. Gebeurt dit ook dan niet? Schakel dan juridisch advies in en neem contact met ons op voor een gratis intakegesprek. Lees hier meer over wanprestatie.

Hebt u een geschil met de leasemaatschappij?
Bij het inleveren van een leaseauto checkt de leasemaatschappij de auto op schade. Wanneer er sprake is van schade kan de leasemaatschappij het schadebedrag aan u doorberekenen.  Bent u het hier niet mee eens en vindt u dat in dit geval het risico van de schade ligt bij de leasemaatschappij zelf? Schakel ZoefZoef in!

Neem contact op met ZoefZoef!

ZoefZoef is gespecialiseerd in contractenrecht. We bieden onze diensten op drie manieren aan, zodat u die rechtsbijstand krijgt waar u op een bepaald moment behoefte aan hebt:

 • Doe Het Zelf Voorbeeld: een huurovereenkomst auto maakt u eenvoudig zelf op maat.
 • Juridisch advies Voorbeeld: advies over de interpretatie van een contract of een final check van uw overeenkomst.
 • Inschakeling advocaat Voorbeeld: juridische bijstand tijdens een procedure bij de rechtbank.

Onze advocaten zijn gespecialiseerd in contractenrecht en werken voor een transparant en gunstig tarief. Op die manier bent u verzekerd van de rechtsbijstand die u nodig hebt.

Neem contact op met de ZoefZoef Juridische Intakebalie voor een gratis intakegesprek. Mocht het inschakelen van een advocaat nodig zijn, dan zoeken onze juristen voor u naar een bij ZoefZoef aangesloten advocaat. De Intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar.

Rechtsbijstandsverzekering? Vrije advocaatkeuze!

Hebt u een rechtsbijstandsverzekering? Ook dan kunt u contact met ons opnemen. U hebt immers ook dan een vrije advocaatkeuze. Lees hier meer over de rechtsbijstandsverzekering en de vrije advocaatkeuze.

PLATFORM is het grootste netwerk in Nederland van zelfstandige en onafhankelijke advocatenkantoren. Ruim 50 kantoren vormen samen het PLATFORM Advocatennetwerk.

Komt u er zelf niet uit? Onze juristen helpen u graag!

 • Advies over keuze juiste document (gratis)
 • Hulp bij het opstellen van het document (vanaf € 65,-)
 • Controleren van de brief of overeenkomst (vanaf € 65,-)
Juridisch conflict? Bel ons nu:
088 – 374 79 77
Intake via WhatsApp
06 23 23 23 12

De intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
08:00-20:00 uur
08:00-20:00 uur
08:00-20:00 uur
08:00-20:00 uur
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Feestdagen
08:00-20:00 uur
12:00-16:00 uur
12:00-16:00 uur
Gesloten

Stel uw vraag

[contact-form-7 id="109"]
Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden.

Shop nu juridische oplossingen of advies

Download kant en klare overeenkomsten, bezwaarschriften of andere juridische documenten. Verwijder of voeg onderdelen toe om het document toe te passen op uw situatie.

Komt u er niet uit met deze kant en klare oplossingen? Schakel dan een gespecialiseerde advocaat in om uw document op maat te laten opstellen. Of bel of mail kosteloos met de intakebalie voor eerstelijns advies.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • ZoefZoef Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk rondom mobiliteit en verkeer van Nederland met 20 advocaten

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De ZoefZoef-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

In totaal hebben 20 advocaten en 7 kantoren zich bij ons aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het ZoefZoef Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Naarden, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.