Gratis eerstelijns juridisch advies

Komt u graag in contact met een jurist voor gratis eerstelijns advies?

Onze juristen helpen u snel en voordelig met de juiste overeenkomst of effectieve ‘boze’ brief. Samen met u kunnen onze juristen elke overeenkomst of brief perfect op maat maken. Snel, eenvoudig en al vanaf € 65,- per brief of overeenkomst.

Uw rechtspositie beoordelen door een jurist of advocaat?

U hebt een juridisch probleem en u wilt graag opkomen voor uw recht. U heeft u een reactie ontvangen van de wederpartij. Maar wat zijn uw juridische mogelijkheden? Welke stappen kan ik het beste ondernemen? Onze ervaren juristen staan voor u klaar om uw juridische zaak slim en voordelig op te lossen.

Ontvang gratis advies van de ZoefZoef-juristen

Neem direct contact op met de ZoefZoef Juridische Intakebalie. Dit kan zowel telefonisch via 088 – 374 79 77, via Whatsapp op 06 23 23 23 12, als via het contactformulier.

 

Shop nu juridische oplossingen of advies

Download kant en klare overeenkomsten, bezwaarschriften of andere juridische documenten. Verwijder of voeg onderdelen toe om het document toe te passen op uw situatie.

Komt u er niet uit met deze kant en klare oplossingen? Schakel dan een gespecialiseerde advocaat in om uw document op maat te laten opstellen. Of bel of mail kosteloos met de intakebalie voor eerstelijns advies.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • ZoefZoef Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk rondom mobiliteit en verkeer van Nederland met 20 advocaten

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De ZoefZoef-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

In totaal hebben 20 advocaten en 7 kantoren zich bij ons aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het ZoefZoef Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Naarden, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.