Waarom ZoefZoef?

U loopt tegen een juridisch probleem aan dat te maken heeft met mobiliteit en verkeer? Als u ondernemer bent, eigenaar van een garagebedrijf, transportbedrijf, auto-, of caravandealer of een fiets- en scooterwinkel, dan gebeurt dat soms. U wilt een overeenkomst met een leverancier opstellen, heeft een geschil met een klant rond de koop en verkoop van een gebruikt voertuig, wordt aansprakelijk gesteld voor een fout, of er dreigt een milieuboete, of de rijtijdenwet is overtreden, in al die gevallen (en meer!) kunt u terecht bij de juristen van ZoefZoef. Dankzij onze uitgebreide ervaring in mobiliteitszaken kunnen de juristen van ZoefZoef ook consumenten helpen die bij de koop of verkoop van een voertuig tegen problemen aanlopen.

Specialisten verkeersrecht

Alle brieven en documenten op de website zijn opgesteld door de juristen van ZoefZoef, erkende specialisten mobiliteits- en verkeersrecht. Hierdoor heeft u met zekerheid een document wat voldoet aan de Nederlandse wet- en regelgeving en maakt u de meeste kans op succes in een juridisch geschil over mobiliteit. Ook voor andere juridische kwesties in het verkeersrecht kunt u bij ZoefZoef terecht, zowel voor standaardbrieven, als voor brieven op maat. Deze brieven worden altijd snel voor u opgesteld en u betaalt er een vast laag tarief voor.

Als een jurist van ZoefZoef u niet kan helpen, dan kan een van onze ervaren verkeersrecht- of verbintenissenrecht advocaten dat wel. Zo garanderen wij dat er naar alle juridische mogelijkheden gekeken wordt en dat het probleem zo goed mogelijk wordt opgelost.

ZoefZoef is onderdeel van OmniLegal

OmniLegal-oprichters Tako Johannesma en Ernst Bökenkamp zijn al 10 jaar juridische internetondernemers. Zij maken al meer dan 10 jaar advocatendiensten beter vindbaar, betaalbaar en beter bereikbaar voor elke Nederlander. Met een juridische intakebalie voor de eerste vragen en een groot netwerk van gespecialiseerde advocaten als de zaak dat vraagt, hebben ze van OmniLegal de beste, meest toegankelijke en innovatieve juridische dienstverlener van Nederland gemaakt. Vanuit de gedachte ‘Dat moet toch ook anders kunnen, eenvoudiger, goedkoper voor de klant?’ vernieuwen ze constant hun diensten.

Shop nu juridische oplossingen of advies

Download kant en klare overeenkomsten, bezwaarschriften of andere juridische documenten. Verwijder of voeg onderdelen toe om het document toe te passen op uw situatie.

Komt u er niet uit met deze kant en klare oplossingen? Schakel dan een gespecialiseerde advocaat in om uw document op maat te laten opstellen. Of bel of mail kosteloos met de intakebalie voor eerstelijns advies.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • ZoefZoef Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk rondom mobiliteit en verkeer van Nederland met 20 advocaten

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De ZoefZoef-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

In totaal hebben 20 advocaten en 7 kantoren zich bij ons aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het ZoefZoef Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Naarden, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.