Beschikbaar vanaf zo 12:00
Neem contact op
Intake via WhatsApp
06 - 21 29 20 19
resultaten
Afstand
Waar zoekt u naar?
Specialisaties
 • Aankoop
 • Hulpmiddelen
 • Huur, huurkoop, lease en uitleen
 • Schade aan derden
 • Schade door derden
 • Schade door garage
 • Toerisme
 • Verkoop
 • Werkgevers in mobiliteit
 • Werknemers in mobiliteit
Naam kantoor
Tarief

 • Toevoeging?
Ervaringsjaren
Geslacht
 • Man
 • Vrouw

Zoek een advocaat

Filters:

Juridisch advies in 3 stappen

Zoek een advocaat bij ZoefZoef. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar voor al uw juridische vragen. Met meer dan 20 advocaten is er altijd wel een topadvocaat bij u in de buurt. Elke advocaat heeft zijn eigen specialisatie, zoals alimentatie, ondernemingsrecht of aansprakelijkheid. Bel direct 088 – 374 79 77 voor een geheel gratis intakegesprek met een van onze ervaren juristen. Wij helpen u inzicht te krijgen in uw juridische probleem en zoeken een advocaat die bij u en uw zaak past.

Telefoon

Stap 1

Bel, mail of app de juristen van ZoefZoef voor een gratis intakegesprek. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar: telefonisch, per email en via WhatsApp.

Juridisch advies in 3 stappen

Stap 2

Bespreek uw juridische probleem met de jurist. Wij bekijken vervolgens voor u welke mogelijke oplossingen er zijn.

Juridisch advies in 3 stappen

Stap 3

De oplossing van uw probleem: u krijgt juridisch advies van een van onze juristen of we vinden een passende advocaat voor u.

Kiyoh

"1. Intakebalie was goed bereikbaar en heeft gratis goed advies gegeven 2. Maar was toch voorzichtig genoeg om mij zekerheidshalve naar een advocaaat te verwijzen. 3. Met die advocaat kon ik al de volgende werkdag een telefoongesprek hebben. 4. De kosten van dat gesprek ( E 95 incl. BTW) waren zeer redelijk. 5. De advocaat had precies de kennis die ik nodig had en houdt bovendien vrij dichtbij mijn woonplaats kantoor."

Advocaat zoeken via de zoekmodule

In ons overzicht vindt u meer dan 20 advocaten. Om een goede match te vinden neemt u contact op met ZoefZoef of zoekt u zelf uw advocaat met de zoekmodule. Bij elke advocaat staan het uurtarief, de specialisaties en de ervaring vermeld. Ook vindt u het telefoonnummer waarop u de advocaat kunt bereiken. Bekijk het profiel voor meer informatie over de advocaat en het advocatenkantoor. Hieronder vindt u de factoren waarop u kunt selecteren.

Vind een advocaat op naam

Zoek op naam om uw advocaat te vinden. Weet u slechts een deel van de naam? Dan typt u dit in het invulveld in, waarna wij alle advocaten met een overeenkomstige naam tonen. U kunt zowel op voornaam als op achternaam zoeken.

Advocaat zoeken op locatie

Het is praktisch om een advocaat in de arm te nemen die dicht bij u woont. U hoeft dan nooit ver van huis voor een afspraak. In onze zoekmodule kunt u daarom uw huidige locatie gebruiken of de postcode of woonplaats invullen in combinatie met de gewenste maximale afstand.

Zoeken op basis van geslacht

Heeft u de voorkeur voor een man of juist een vrouw? In ons aanbod vindt u zowel mannelijke als vrouwelijke advocaten. Het is mogelijk om op geslacht te selecteren, zodat u gemakkelijk en snel de juiste advocaat vindt voor uw situatie.

Kosten advocaat

De kosten verschillen vaak per juridisch probleem. Wel kunt u vooraf altijd een begroting van de kosten krijgen. Voor bepaalde zaken rekenen wij een vaste prijs, omdat wij vooraf goed kunnen inschatten welke werkzaamheden we moeten verrichten. Qua uurtarief maken we een onderscheid tussen drie verschillende soorten: de reguliere, ervaren en gespecialiseerde advocaat.

Specialisaties

Bij ZoefZoef.nl heeft u de keuze uit ruim 260 advocaten met elk hun eigen specialisaties. Zoek op specialisatie om een advocaat te vinden die verstand heeft van uw zaak. Bekijk de verschillende specialisaties waar u op kunt zoeken en zoek een advocaat.

Zoek een advocaat op ervaring

Elk van onze advocaten is ervaren in zijn vakgebied, maar de hoeveelheid ervaring verschilt per persoon. In onze zoekmodule kiest u hoeveel ervaring uw advocaat moet hebben: minder dan drie jaar, drie tot vijf jaar of meer dan vijf jaar. De hoeveelheid ervaring heeft logischerwijs invloed op de kosten van de betreffende advocaat.

Kiyoh

"Vraag per email gericht aan Omnius, nog dezelfde dag een intakegesprek en binnen 2 dagen al een advocaat in kunnen schakelen. Super!"

Specialisatie verenigingen

Veel van onze advocaten zijn lid van een specialisatievereniging. De aangesloten advocaten zijn gespecialiseerd in een bepaald rechtsgebied, wat inhoudt dat ze u kunnen helpen op het vlak van bijvoorbeeld bouwrecht, migratierecht of familierecht. Hieronder vindt u de verschillende specialisatieverenigingen. U kunt in de zoekmodule ook selecteren op een bepaalde vereniging.

Werkzaamheden van onze advocaten

De advocaten van ZoefZoef adviseren, bemiddelen, onderhandelen en procederen om uw belangen te behartigen. Enkele manieren waarop de advocaat zich voor u inzet zijn:

 • Informeren over uw rechten en plichten
 • Adviseren over juridische kwesties
 • Verdiepen in wetten en regelgeving
 • Corresponderen en onderhandelen met de advocaat van de tegenpartij
 • Vertrouwelijk omgaan met de informatie die u met hem deelt
 • Opstellen van juridische documenten
 • U bijstaan tijdens een rechtszaak
 • Verzoeken indienen bij de rechtbank
 • Kort geding aanspannen
 • Hoger beroep indienen

Wilt u direct juridische hulp krijgen? Bel dan onze deskundige juristen of zoek zelf een advocaat binnen ons landelijke netwerk.

Komt u er zelf niet uit? Onze juristen helpen u graag!

 • Advies over keuze juiste document (gratis)
 • Hulp bij het opstellen van het document (vanaf € 65,-)
 • Controleren van de brief of overeenkomst (vanaf € 65,-)
Beschikbaar vanaf zo 12:00
Neem contact op
Intake via WhatsApp
06 - 21 29 20 19

De intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
08:00-20:00 uur
08:00-20:00 uur
08:00-20:00 uur
08:00-20:00 uur
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Feestdagen
08:00-20:00 uur
12:00-16:00 uur
12:00-16:00 uur
Gesloten

Stel uw vraag

[contact-form-7 id="109"]
Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden.

Shop nu juridische oplossingen of advies

Download kant en klare overeenkomsten, bezwaarschriften of andere juridische documenten. Verwijder of voeg onderdelen toe om het document toe te passen op uw situatie.

Komt u er niet uit met deze kant en klare oplossingen? Schakel dan een gespecialiseerde advocaat in om uw document op maat te laten opstellen. Of bel of mail kosteloos met de intakebalie voor eerstelijns advies.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • ZoefZoef Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk rondom mobiliteit en verkeer van Nederland met 20 advocaten

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De ZoefZoef-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

In totaal hebben 20 advocaten en 7 kantoren zich bij ons aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het ZoefZoef Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Naarden, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.